Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Fantastische goochelshow

door Wilco van Oosten als clown, goochelaar of zwarte Piet. Een topper voor elk kinderfeestGenieten van een fantastische goochelshow


Wat een trucs en wat een kunsten. Bij u thuis, op school, bedrijf, vereniging, braderie, theater. Telkens een aangepast programma en een aangepaste prijs. Vermaak voor groot en klein. Met clown Wilco zal het een succes zijn. Hij tovert o.a. echte dieren: duiven, kip, hamster en konijn. Heel onverwachts komen ze tevoorschijn. Clown Wilco zorgt voor plezier. Dat is zijn manier. Kinderen mogen steeds assisteren. Ze vinden dat geweldig en de volwassenen genieten dan mee. Het is gewoon fantastisch voor groot en klein. Aarzel niet en vraag om informatie.

Super goede clown die clown Wilco. Hij is nu een aantal keren bij ons wijkfeest in Eindhoven aanwezig geweest. We kunnen er niet genoeg van krijgen. Zowel oud als jong vinden zijn kunsten indrukwekkend.
Door Margo van Luit,
Afgelopen zaterdag een kinderfeestje van mijn zoontje gehad die 5 werd. Wat een fantastische middag hebben ze gehad. Vanaf het eerste minuut trok Wilco de volle aandacht van de groep kindjes (leeftijd van 2,5-8 jaar) met zijn bijzondere goocheltrucs, monden stonden wagenwijd toen hij de kinderen zelf een kip, hamster en een konijn liet toveren.
Door Marianne Gommers,
In mei bij mijn kleinzoon en in juni op ons buurtfeest. Beide keren een groot succes voor jong en oud met een boeiende show en leuke acts met levende diertjes. Een echte aanrader voor feestje groot of klein.
Door fam. Brekelmans,
Fantastisch. Kinderen waren 45 minuten lang geboeid. Aanrader. Super bedankt.
Door Wieke Kooistra, Druten,
Al weer voorde 4e keer op camping Bruinsbergen en wederom een groot succes. Bedankt weer.
Door Hanneke Hendriks,


Contact gegevens


Abra Wilco
Rozengaard 2
5283 GG Boxtel

Contact opnemen