Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

4 tot 12 Kinderfeestjes

Avonturenfeestjes voor 4 t/m 12 jaarKinderfeestjes en speurtochten thuis


Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht van de hoofdrolspeler. Hierna gaan de kinderen buiten op zoek naar verstopte aanwijzingen in gekleurde enveloppen. Met deze aanwijzingen en de aanvullende materialen zullen zij het mysterie oplossen en het avontuur tot een goed einde brengen. Het feestpakket bestaat uit alle benodigde materialen en accessoires, zoals een tas, uitdeelzakjes, munten en oorkondes.

Hoi, wij hebben gister het verjaardagspartijtje van onze dochter gevierd (10 jaar) , met 10 meiden op stap 😃 ze vonden het helemaal te gek ! Het inloggen op de iPad om de gevonden woorden door te geven vonden ze best spannend... zouden de deuren open gaan ? Jaaaah dus... mystery opgelost 👍
Door Anoniem,
Wij hebben de Frozen speurtocht gedaan voor mijn dochtertje haar vierde verjaardag. Alle kinderen hebben zich super vermaakt en zowel mijn dochtertje als haar nichtje en vriendinnetjes hebben het er nog regelmatig over en vragen geregeld om een nieuwe speurtocht.
Door Anoniem,
Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze dochter. Wat heeft ze genoten van het mysterie van Duistere Devilot! Dankzij jullie mooie en complete pakket hebben ze helemaal in sfeer en stijl de route uitgevogeld en zich uitgeleefd op de puzzelopdrachten.
Door Anoniem,

Themaspeurtocht op eigen locatie


Het kinderfeestje kan bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland én België. Bekijk de beschikbare kinderfeestjes onder de categorieknoppen op onze website. De komende maanden worden er nog meer kinderfeestjes ontwikkeld. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald thema, laat het ons dan weten. Wij horen graag waar u naar op zoek bent.


Contact gegevens


4tot12 kinderfeestjes
Postbus 4021
7200 BA Zutphen

Contact opnemen